El spathiphyllum és una planta recomanada per a situar-se en llars, llocs de treball, oficines, col·legis, etc. La raó és simple, es va fer un Estudi d'Aire Net per part de la NASA i es va arribar a la conclusió que el spathiphyllum purifica molt més l'aire que altres plantes. A grans trets, absorbeix més diòxid de carboni i allibera més oxigen.

La nostra planta purificadora d'aire requereix una ubicació amb molta llum, però sense sol directe. La temperatura ambient ideal oscil·la entre 18 i 22 °C.

 

Sobre el reg, és una planta ideal per als més despistats, ja que les seves fulles solen mirar cap avall quan necessita aigua i estan alçades quan les seves necessitats hídriques estan cobertes. Com sempre, és millor regar poc però sovint que no donar-li una quantitat d'aigua excessiva en un sol cop.

Les seves flors, solen tenir una grandària important, similars a un Anthurium o a les Calles, per això, no solen tenir nombroses flors en una sola planta. Per a ajudar-la a florir, col·loqui la planta a una temperatura de 15 ° C durant aproximadament sis a vuit setmanes en un lloc clar i després florirà novament. I una aportació extra d'ajuda, seria abonar-la des de principis primavera fins entrada la tardor.